Privacy Policy

PRIVATLIVSPOLITIK OG BRUG AF COOKIES PÅ INDBRUDSSIKRING.COM

Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Nordisk Gruppen ApS
Høffdingsvej 36, 1. 
2500 Valby
Telefon: 30 50 00 50
Email: mh@n-g.dk

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores website:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

5. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger

I Nordisk Gruppen ApS vil vi altid gerne give dig den bedste rådgivning og service og sørge for, at du får præcis den information og markedsføring, der er relevant for dig.

Ved afgivelse af oplysninger giver du samtykke til, at Nordisk Gruppen ApS må:

  • Kontakte mig via e-mail, SMS, breve, digitale medier som Linkedin og Facebook, og/eller telefonisk, med henblik på fremsending af katalog, datablade, tilbud, markedsføring, service og rådgivning om produkter og at mine oplysninger må videregives til virksomhedens samarbejdspartnere til samme formål.
  • At virksomheden til brug for ovennævnte må opbevare og anvende min købshistorik / kundeoplysninger, såsom kontaktinformationer, journalnummer og øvrige registreringer / Interne salgs notater foretaget af virksomheden er og mailkorrespondance i forbindelse med forespørgsler, tilbud, køb og efterfølgende opfølgning og behandling af disse / samt eventuelle motivationer for kontakt til virksomheden, som jeg har oplyst til virksomheden / bilede materiale fremsendt til virksomheden, til brug for besvarelse af min henvendelse, eks. vurdering af en opgave, beregning af tilbud og bestilling af virksomhedens produkter.  
  • De persondata, som virksomheden dermed behandler om mig, er dem, der er skrevet på dette dokument, dvs. navn / adresse / e-mailadresse /tlf.nr. / købshistorik / kundeoplysninger, såsom journalnummer og øvrige registreringer / Interne salgs notater foretaget af virksomheden er og mailkorrespondance i forbindelse med forespørgsler, tilbud, køb og efterfølgende opfølgning og behandling af disse / samt eventuelle motivationer for kontakt til virksomheden, som jeg har oplyst til virksomheden/ desuden bilede materiale fremsendt til virksomheden til brug for besvarelse af min henvendelse, eks. vurdering af en opgave, beregning af tilbud og bestilling af virksomhedens produkter. 

Samtykket gives for et tidsrum af 5 år. Undtaget er dog hvis der foretages et produkt køb, i den forbindelse opbevares dataene, indtil kunden beder om sletning, i forbindelse med sletning bortfalder enhver produkt garanti.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, ved at rette henvendelse til Nordisk Gruppen ApS på mail info@n-g.dk. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.